Βόλτα σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έκαναν η Ελεονώρα Μελέτη και η κόρη της Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα μαύρο ζευγάρι Ugg μπότες, που ποτέ δεν βγαίνουν από τη μόδα, τις οποίες μάλιστα σέταρε με αυτές της 1,5 έτους κόρης της. Μαμά και κόρη συνοδεύονταν σε αυτή τη βόλτα από τον Θοδωρή Μαροσούλη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιχειρηματίας απολαμβάνει την παρέα της συζύγου και της μοναχοκόρης τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2018, υπό άκρα μυστικότητα, ενώ υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2018. Φυσικά, η μικρή πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα των διάσημων γονιών της με την Ελεονώρα Μελέτη να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της σε εκείνη.

“Όταν την είδα για πρώτη φορά, της κράτησα να μικροσκοπικά της δαχτυλάκια και της ψιθύρισα πόσο όμορφη ήταν. Εκείνη η πρώτη μαγική στιγμή που συνειδητοποιείς τι έχει γίνει, που νιώθεις μία απέραντη πληρότητα, μία βαθιά ευτυχία που τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μετριάσει. Που ζεις τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό, την αγάπη για τη ζωή, την αγάπη για τον σύντροφο σου, την αγάπη για τους ανθρώπους σου , μέσα από την αυτόματη αγάπη που βιώνεις για το παιδί σου. Σε μένα ναι, αυτή η αγάπη ήταν αυτόματη και ενεργοποιήθηκε με φουλ τις μηχανές, αμέσως μόλις αντίκρισα την Αλεξάνδρα” γράφει σ ο blog της η παρουσιάστρια.

Η οικογένεια Μαροσούλη έκανε τα ψώνια τις στο Μαρούσι.