Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να μεγαλώνουν τα παιδιά σου: ότι μπορείς να μοιραστείς μαζί τους δραστηριότητες και συζητήσεις που δεν μπορούσες όταν ήταν μικρά. Έτσι και η Catherine Zeta Jones εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η κόρη της, Carys Douglas, είναι πλέον ενήλικη γυναίκα και σήμερα, όπως γράφει στη λεζάντα μιας νέας ανάρτησής της στο Instagram: «Μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες είναι να περνάω χρόνο με το γλυκό μου κορίτσι. Αυτή είναι η εποχή για ψώνια και κοριτσίστικα πράγματα».

Στη φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε μαμά και κόρη σχεδόν σαν συνομήλικες, με την πανέμορφη Carys να μοιάζει, πλέον, πάρα πολύ στη μητέρα της.

H Catherine Zeta-Jones έχει ένα ακόμα παιδί με τον Michael Douglas, τον 21χρονο Dylan. Ποιο είναι το μυστικό του γάμου τους, που μετρά πάνω από είκοσι χρόνια, μια αιωνιότητα για τα δεδομένα της σοουμπίζ; Η Zeta-Jones σε μια συνέντευξη που έχει δώσει στο «WSJ Magazine» απάντησε πως «πρώτα απ’ όλα, περνάμε πολύ ωραία μαζί. Ο σύζυγός μου είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου, αυτό δεν είναι μυστικό… Η σταθερά είναι η αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ μας. Ποτέ μα ποτέ δεν έχουμε χάσει την αίσθηση του χιούμορ μας και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Catherine Zeta Jones:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below