Οι πρωταγωνίστριες από τα «Φιλαράκια» δεν περίμεναν το περίφημο Reunion για να ξαναβρεθούν μαζί. Τιμούν το όνομα της τηλεοπτικής σειράς που τις ανέδειξε, καθώς περιστασιακά κάνουν αναρτήσεις που επιβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν να συναντιούνται και να διατηρούν μια φιλία που χτίστηκε στα εμβληματικά στούντιο των γυρισμάτων του σίριαλ.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν μια selfie που ανέβασε η Courteney Cox την 4η Ιουλίου, κατά κάποιον τρόπο τρολάροντας τα posts άλλων επώνυμων που για την εθνική γιορτή των ΗΠΑ φωτογραφήθηκαν σε ειδυλλιακούς προορισμούς. Οι τρεις γυναίκες πόζαραν μπροστά σε μια παραλία, η οποία όμως στην πραγματικότητα είναι φωτογραφία, κρεμασμένη στον τοίχο σπιτιού και μάλιστα κάπως ρετρό, παραπέμποντας στις αφίσες του ΕΟΤ.

Τη φωτογραφία τράβηξε η 57χρονη Courteney Cox, με την 53χρονη Jennifer Aniston να ποζάρει με το ένα χέρι πίσω από το κεφάλι και τα γυαλιά ηλίου στην κορυφή του και την 57χρονη Lisa Kudrow να χαμογελάει φορώντας ένα ψάθινο καπέλο. Όπως διακοπές. Μια δεύτερη φωτογραφία στην ίδια ανάρτηση αποκαλύπτει ότι ήταν μαζί τους και η Laura Dern.

Δες τη νέα ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below