Μια φορά κι έναν καιρό, το 2010, η εκπομπή The Ellen DeGeneres Show είχε συστήσει στο κοινό έναν ανερχόμενο τότε έφηβο ποπ σταρ, τον Greyson Chance, ο οποίος μάλιστα την ίδια χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία της Ellen DeGeneres, eleveneleven. Ωστόσο, η συνεργασία τους έμελλε να χαλάσει πολύ γρήγορα, όπως και άλλες της κωμικού και παρουσιάστριας, η οποία έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν αρκετούς διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς από πρώην συνεργάτες της.

Γιατί ο Chance, σε μια νέα συνέντευξή του στο «Rolling Stone», είπε ότι η DeGeneres, παρόλο που στην αρχή τον βοήθησε να χτίσει την καριέρα του φέρνοντάς τον σε επαφή με μάνατζερ και ατζέντηδες, κατόπιν ήθελε να τον ελέγχει σε κάθε βήμα του. «Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλο τόσο χειριστικό, τόσο εγωκεντρικό και τόσο ανελέητα οπορτουνιστή όσο εκείνη», λέει σήμερα ο ερμηνευτής.

«Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποιον άλλο τόσο χειριστικό, τόσο εγωκεντρικό και τόσο ανελέητα οπορτουνιστή όσο εκείνη»

Ο 25χρονος σήμερα περφόρμερ ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η DeGeneres επέμενε να παρακολουθήσει ένα ντοκιμαντέρ του Justin Bieber και πως όταν αυτός δεν βρήκε το χρόνο να το κάνει, σε μια περίοδο που δούλευε 14-16 ώρες την ημέρα, η παρουσιάστρια έγινε έξω φρενών.

Η μητέρα του επιβεβαιώνει τις κατηγορίες του γιου της εναντίον της DeGeneres και θυμάται μια φορά, όταν μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο, την παρουσιάστρια να της φωνάζει, από την άλλη άκρη της γραμμής: «Τι είδους μητέρα είσαι εσύ; Καταλαβαίνεις ότι έκανα τα πάντα για να του δώσω το ντοκιμαντέρ και εκείνος δεν μπορεί απλά να καθίσει για λίγο να το δει;».

Οι σχέσεις τους επιδεινώθηκαν όταν η καριέρα του Chance πήρε την κάτω βόλτα το 2012, με την ομάδα της DeGeneres να τον «εγκαταλείπει εντελώς», σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία. «Δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί της», θυμάται εκείνος σήμερα, προσθέτοντας πως κάθε φορά που εμφανιζόταν στην εκπομπή της, «εκείνη είχε ένα ψεύτικο χαμόγελο. Δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να με ρωτήσει: Πώς είσαι; Πώς τα καταφέρνεις; Ήταν του στυλ, να τι θα συζητήσουμε σήμερα. Τα λέμε στο πλατό».

«Εκείνη είχε ένα ψεύτικο χαμόγελο. Δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να με ρωτήσει: Πώς είσαι; Πώς τα καταφέρνεις; Ήταν του στυλ, να τι θα συζητήσουμε σήμερα. Τα λέμε στο πλατό»

Όταν, το 2019, ο Chance βγήκε στην εκπομπή της ξανά και μίλησε ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του, εκείνη τον επαίνεσε για τη «δύναμή του» αλλά ο μουσικός δεν πείστηκε για τις ειλικρινείς προθέσεις της, καθώς η DeGeneres, σύμφωνα πάντα με τα δικά του λεγόμενα, τον αντιμετώπισε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους.

Η μητέρα του, μιλώντας στο «Rolling Stone», σχολίασε για την DeGeneres: «Πιστεύω ότι είναι μια επιχειρηματίας και, αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως το θέλει, απλά δίνει ένα τέλος, γιατί για εκείνη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μπίζνες. Δεν έχει ζεστασιά. Δεν προσκαλεί ανθρώπους για να τους βάλει στη ζωή της ή να τους προστατεύσει αν δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει κάτι από εκείνους. Αν μια κατάσταση δεν εξελίσσεται αρκετά γρήγορα για εκείνη, απλά σταματάει να ασχολείται».

«Πιστεύω ότι είναι μια επιχειρηματίας και, αν κάτι δεν εξελίσσεται όπως το θέλει, απλά δίνει ένα τέλος, γιατί για εκείνη δεν είναι τίποτα παραπάνω από μπίζνες».

Ο Chance παραδέχτηκε, βέβαια, ότι «της χρωστάω πολλά για το ξεκίνημα της καριέρας μου». Ωστόσο για το καινούριο του άλμπουμ, δεν της οφείλει «δεκάρα», πρόσθεσε.

Εκπρόσωπος της DeGeneres αρνήθηκε να σχολιάσει τις κατηγορίες σε βάρος της, ωστόσο μια κοντινή της πηγή υποστήριξε ότι η ομάδα της εκπομπής της «ξεπέρασε τον εαυτό της για να τον κάνει επιτυχημένο, απλά στον κόσμο του θεάματος τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα καλά και η καριέρα του δεν απογειώθηκε».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below