Με την πρώτη ματιά, νομίζει κάποιος ότι είναι ο πατέρας του, αλλά πρόκειται για μια επεξεργασμένη φωτογραφία του Chris Hemsworth που τον παρουσιάζει όπως -περίπου- θα είναι στα 85 χρόνια του. Σε καμία περίπτωση όμως δεν φαίνεται ότι είναι προϊόν μοντάζ.

«Όχι κι άσχημα, για κάποιον που γίνεται 85 ετών εν ριπή οφθαλμού» όπως σχολίασε ο ίδιος ο 39χρονος ηθοποιός σε μια σειρά εικόνων που μοιράστηκε στο Instagram, στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ «Limitless with Chris Hemsworth» του National Geographic, που έκανε πρεμιέρα στο Disney+ το περασμένο φθινόπωρο.

Η εξέταση που άλλαξε τη ζωή του

Τον περασμένο Νοέμβριο ο 39χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί προσωρινά από τη δημοσιότητα, καθώς έμαθε πως έχει γενετική προδιάθεση για Alzheimer, ασθένεια η οποία επηρεάζει προοδευτικά και σε μεγάλο βαθμό τη μνήμη, τη σκέψη και τη συμπεριφορά. Έμαθε ότι είχε δύο αντίγραφα του γονιδίου ApoE4, το οποίο κληρονόμησε και από τους δύο γονείς του, κατά τη διάρκεια εξετάσεων ως μέρος των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Thor” μίλησε για την ανακάλυψη αυτή για την υγεία του σε ένα επεισόδιο του «Limitless with Chris Hemsworth»: «Η ιδέα ότι δεν θα μπορώ να θυμηθώ τη ζωή που έχω βιώσει ή τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου – αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος φόβος μου».

Σε επόμενο επεισόδιο, η Elsa Pataky θέλησε να κατευνάσει τους φόβους του συζύγου της, αναλαμβάνοντας μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία. Εμφανίστηκε σε ραντεβού τους ως η 87χρονη εκδοχή του εαυτού της. Με τη βοήθεια του μακιγιάζ κατάφερε να μοιάζει κατά πολύ μεγαλύτερη, ενώ ο Chris Hemsworth νόμιζε πως θα συναντήσει μία γηραιότερη θαυμάστριά του.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Chris Hemsworth:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below