Είναι μόλις 25 χρονών αλλά έχει αναλάβει από νωρίς μεγάλες ευθύνες καταφέρνοντας να βγει νικητής. Όχι μόνο στο παρκέ αλλά και στη ζωή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ήδη ένας σωστός οικογενειάρχης και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι μόνο η αδυναμία που έχει στο γιο του, Λίαμ Τσαρλς αλλά και ο τρόπος που δείχνει την αγάπη του στη σύζυγό του Mariah Riddle. Άλλωστε είναι εκείνη που του χάρισε το πρώτο του παιδί και τον έκανε απόλυτα ευτυχισμένο. Κι ένας σωστός πατέρας είναι πρώτα σωστός σύζυγος.

Ο άσος του NBA έδειξε την αγάπη του αλλά και την ευγνωμοσύνη του για τη μητέρα του παιδιού του με κάποιες φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. “Ευτυχισμένη η πρώτη σου Γιορτή της Μητέρας  βασίλισσά μου. Είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Κανείς δεν μπορεί να σε αντικαταστήσει στην καρδιά μας. Σ’ αγαπάμε, Γιάννης και Λίαμ” έγραψε στη λεζάντα ο μπασκετμπολίστας.

Ένας σωστός πατέρας, είναι πρώτα σωστός σύζυγος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τιμούσε πάντα το θεσμό της οικογένειας αφού μεγάλωσε σε ένα σπίτι με 5 παιδιά και δύο γονείς που έκαναν τ απάντα για αυτά! Την αγάπη του για τα αδέρφια του αλλά και τους γονείς του έχει κάνει πολλές φορές γνωστή μέσα από τις συνεντεύξεις του ενώ έχει αναφερθεί για στο πόσο δύσκολη ήταν η απώλεια του πατέρα του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below