Ανάμεσα στις δοκιμασίες που έχει ζήσει η Sharon Stone είναι ένα εγκεφαλικό σε ηλικία μόλις 43 ετών, από το οποίο έκανε χρόνια να συνέλθει, αλλά και ο αγώνας της να ζήσει τη βιολογική μητρότητα, που κατέληξε σε διαδοχικές αποβολές. Τελικά, έγινε μητέρα μέσα από την υιοθεσία των τριών γιων της, Quinn Kelly, Laird Vonne και Roan Joseph.

Ο τελευταίος, μάλιστα, έγινε πρόσφατα 23 χρονών και η 64χρονη ηθοποιός τού ευχήθηκε με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία του, γράφοντας στη λεζάντα πως τα 23 «του πηγαίνουν πολύ».

Παλαιότερα μιλώντας για τον αγώνα της να γίνει μητέρα, είχε πει: «Εμείς, ως γυναίκες, δεν έχουμε μια κοινότητα να συζητάμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά σε αποβολές. Δεν είναι ασήμαντο, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά, ωστόσο αναγκαζόμαστε να νιώθουμε ότι πρέπει να το περάσουμε μόνες και σιωπηρά, με μια αίσθηση αποτυχίας, αντί να εισπράξουμε την τόσο απαραίτητη συμπόνοια και ενσυναίσθηση και θεραπεία. Όταν η γυναικεία υγεία και ευεξία αφήνεται στην αντρική ιδεολογία το αποτέλεσμα είναι αμέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, άγνοια, ακόμα και βίαιη καταπίεση».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Sharon Stone:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below