Ο Κωνσταντίνος Καζάκος κάνει διακοπές με το γιο του, Ιάσονα, στην Πάρο, από την οποία ανέβασε μια νέα φωτογραφία, με πατέρα και γιο να «ροκάρουν» στα σοκάκια της Παροικιάς. Ο Ιάσονας, που έχει αποκτήσει με την ενδυνατομολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, είναι πλέον δέκα ετών. Ο 53χρονος ηθοποιός, γιος της Τζένη Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, έχει επίσης μια κόρη, την 22χρονη Τζένη, από το γάμο του με την Τάνια Τρύπη.

Για τα παιδικά του χρόνια μέσα στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου και για τους γονείς του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Θηρίο ανήμερο ήταν [η μητέρα του]. Ο μπαμπάς ήταν πολύ πιο cool. O μπαμπάς είναι ένας γλυκός αρκούδος που δείχνει πολύ απειλητικός που όταν πας κοντά σε κάνει μια αγκαλιά και η μαμά ήταν μία λέαινα. […]

»Στο σπίτι μας ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας, έχω γνωρίσει τους πάντες. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων χρονών, περνάγαμε πολύ καλά. Μου έκανε εκεί για τα αεροπλάνα και πώς κυνηγιούνται στον αέρα κι εγώ καθόμουν και τον κοιτούσα. Ήταν φοβερός ο Νιόνιος, αγάπη μεγάλη, πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολλοί ηθοποιοί δεν έχουν πολύ καλό τέλος. Υπάρχει και η μοναξιά… Πολλές φορές για να κάνεις αυτή τη δουλειά χρειάζεται να βάλεις στην άκρη λίγο τη ζωή και αυτό μετά το πληρώνεις».

Δείτε τη νέα του ανάρτηση:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below