Ενώ το νέο βιβλίο του πρίγκιπα Harry, «Spare», ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στα διαδικτυακά και φυσικά βιβλιοπωλεία, ένα απόσπασμά του, που διέρρευσε στον Τύπο και συγκεκριμένα στην «Guardian», περιγράφει άγριο καβγά ανάμεσα στα αδέρφια, που ξεκίνησε όταν ο πρίγκιπας William φέρεται να αποκάλεσε τη Meghan Markle «δύσκολη» και «αγενή».

Ο πρίγκιπας William επέμενε ότι προσπαθούσε να «βοηθήσει» το μικρότερο αδερφό του, αλλά εκείνος τον κατηγόρησε ότι «παπαγαλίζει την αφήγηση του Τύπου» σχετικά με τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Harry ισχυρίζεται ότι έδωσε στον αδερφό του ένα ποτήρι νερό, προσθέτοντας: «Willy, δεν μπορώ να σου μιλήσω όταν είσαι έτσι». Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του βιβλίου, «μου επιτέθηκε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, τόσο γρήγορα. Με άρπαξε από το λαιμό και με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, που έσπασε κάτω από την πλάτη μου, κόβοντάς με. Έμεινα εκεί για ένα λεπτό, αποσβολωμένος, και μετά σηκώθηκα και του είπα να φύγει».

«Με άρπαξε από το λαιμό και με έριξε στο πάτωμα. Προσγειώθηκα στο μπολ του σκύλου, που έσπασε κάτω από την πλάτη μου, κόβοντάς με. Έμεινα εκεί για ένα λεπτό, αποσβολωμένος, και μετά σηκώθηκα και του είπα να φύγει»

Τα αδέρφια, σύμφωνα με τον Harry, είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν «την καταστροφή» της σχέσης τους και τη μάχη που δίνουν με τον Τύπο. Το περιστατικό συνέβη το 2019, όταν ο δούκας του Σάσεξ ζούσε ακόμα στη Βρετανία, στο Nottingham Cottage.

Όταν ο πρίγκιπας William είπε στον Harry ότι προσπαθούσε να τον βοηθήσει, εκείνος απάντησε: «Σοβαρά μιλάς; Να με βοηθήσεις; Συγγνώμη, έτσι το αποκαλείς; Βοήθεια;». Αυτό το σχόλιο, όπως προσθέτει ο συγγραφέας, έκανε έξω φρενών τον William, με αποτέλεσμα να βρίσει τον αδερφό του, ο οποίος τότε του προσέφερε ένα ποτήρι νερό.

Ο ίδιος προσθέτει ότι αμέσως μετά το περιστατικό, προτού το μοιραστεί με τη Meghan τηλεφώνησε στον ψυχοθεραπευτή του. Όπως υποστηρίζει, το είπε στη σύζυγό του όταν εκείνη πρόσεξε «μελανιές και γρατζουνιές» στην πλάτη του. Εκείνη «δεν ήταν και τόσο έκπληκτη ή θυμωμένη», αλλά «φοβερά θλιμμένη».

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βρετανικά βιβλιοπωλεία το πρωί της Τρίτης 10/01 και, από τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, διατίθεται και σε e-book.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below