Ένα από τα θετικά που εντοπίσαμε στο Bridgerton ήταν ότι ανάδειξε την πολυπολιτισμικότητα, κάτι που θα συνεχίσει να το κάνει και στη δεύτερη σεζόν του. Φυσικά ξεχωρίσαμε τον πρωταγωνιστή του Regé-Jean Page και αυτό μας έκανε διπλά να στεναχωρηθούμε όταν επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο της σειράς. Την ώρα όμως που φουντώνουν τα σενάρια ότι θα είναι ο επόμενος James Bond, το Hollywood Reporter δημοσιεύει ότι ο ηθοποιός είχε περάσει από οντισιόν για ρόλο στην σειρά Krypton TV και απορρίφθηκε λόγω του χρώματος του δέρματός του.

Και όσο και να θέλαμε να το θεωρήσουμε απλά φήμες, οι πληροφορίες φαίνεται πως ισχύουν και ο Regé-Jean Page το επιβεβαίωσε, με τον δικό του τρόπο, μέσα από το twitter του. Η οντισιόν αφορούσε τον ρόλο για τον παππού του Superman και υποτίθεται ότι οι παραγωγοί ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να μην ταιριάζει το χρώμα του δέρματος όλων των μελών της οικογένειας. Κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Ωστόσο, η αρχική ιδέα ναυάγησε και αυτό οδήγησε και στο να μην πάρει τον ρόλο ο Page. Ευτυχώς, λίγο αργότερα συμφώνησε να κάνει τον Simon στο Bridgerton.

“Συνεχίζω να κάνω αυτό που μου αρέσει. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά, Συνεχίζουμε να πετάμε”, έγραφε ο δούκας του Hastings” στο twitter σημειώνοντας πως το να ακούει αυτές τις συζητήσεις τον πληγώνει όπως τότε στην οντισιόν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below