Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον επιστρέψει το κλεμμένο αρκουδάκι στη Μάρα Σοριάνο. Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει με αυτό τον τρόπο τη διαδικτυακή εκστρατεία που ξεκίνησε η 28χρονη, καθώς δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο λούτρινο παιχνίδι.

Το αρκουδάκι παίζει μια ηχογράφηση με τη φωνή της μητέρας της 28χρονης που λέει: «Σε αγαπώ, είμαι περήφανη για σένα, θα είμαι πάντα μαζί σου». Η μητέρα της νεαρής κοπέλας πέθανε πέρυσι τον Ιούνιο από καρκίνο σε ηλικία 53 ετών και το αρκουδάκι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το παιχνίδι εκλάπη μαζί με ένα iPad κατά τη διάρκεια μετακόμισης.  Βρισκόταν μέσα σε ένα σακίδιο, που περιείχε επίσης σημαντικά έγγραφα, το iPad και μια κονσόλα παιχνιδιών Nintendo Switch.

Η Μάρα Σοριάνο λέει ότι δεν την ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα αντικείμενα αρκεί να πάρει πίσω το αρκουδάκι. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που ανάρτησε φαίνεται ο κλέφτης που αρπάζει το σακίδιο.

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below