Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν μια συνέντευξη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, όπου η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για μια από τις περιόδους της ζωής της που ένιωσε πιο ευάλωτη από ποτέ. Όπως είπε σε ένα podcast:

«Το 2019 μού είπαν ότι με τρόλαραν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο, άντρα ή γυναίκα. Οκτώ μήνες εκείνης της περιόδου, δεν ήμουν καν στη δημοσιότητα. Περίμενα μωρό ή είχα γεννήσει. Αλλά από ό,τι κατασκεύαζαν και επινοούσαν, ήταν σχεδόν αδύνατον να συνεχίσω τη ζωή μου. Είναι τόσο γιγάντιο, που ούτε καν μπορείς να το διανοηθείς. Δεν έχει σημασία αν είσαι 15 ή 25 ετών: Όταν οι άλλοι λένε για εσένα πράγματα που δεν αληθεύουν, καταστρέφεται η νοητική και συναισθηματική υγεία σου.

«Δεν έχει σημασία αν είσαι 15 ή 25 ετών: Όταν οι άλλοι λένε για εσένα πράγματα που δεν αληθεύουν, καταστρέφεται η νοητική και συναισθηματική υγεία σου».

»Καταλαβαίνω λοιπόν ότι παρόλο που οι εμπειρίες που ζει ο καθένας μας είναι μοναδικές, ακόμα και οι εμπειρίες που ζει ο ίδιος άνθρωπος από μέρα σε μέρα διαφέρουν, είναι ταυτόχρονα ανθρώπινες και παγκόσμιες. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνονται τα συναισθήματά σου. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να νιώθεις απομονωμένος».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below