Η Παυλίνα Βουλγαράκη ετοίμασε για τους θαυμαστές της μουσικής της ένα πολύ πρωτότυπο live στο 131 της Πειραιώς. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που σκοπό έχει να φέρει κοινό και καλλιτέχνη πιο κοντά μέσα από τη μουσική αλλά και την γεμάτη συναισθήματα ατμόσφαιρα. Η ερμηνεύτρια έκανε την Παρασκευή την πρώτη της εμφάνιση και τραγούδησε με την μπάντα της σε ένα live που έμοιαζε με ιεροτελεστία και το οποίο είχε μια πιο electro διάθεση και ξεκάθαρες δυτικές επιρροές ακόμη και στους πιο παραδοσιακούς ρυθμούς.

Στο ατμοσφαιρικό live που έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στη φαντασία και τη σύνδεση, είχε σπουδαία θέση και η εικόνα της, αφού ήταν άμεσα επηρεασμένη και συνδεδεμένη με αυτά και η Παυλίνα Βουλγαράκη επέλεξε για την εμφάνισή της να υιοθετήσει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο cool makeup trends της σεζόν, το οποίο μας συστήθηκε μέσα από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το «Euphoria Effect» ( χαρακτηριστικό της αμερικανικής δραματικής τηλεοπτικής σειράς, Euphoria).

ndp

Η ερμηνεύτρια εμφανίστηκε στη σκηνή έχοντας έντονα μακιγιαρισμένα χείλη σε σκούρο χρώμα, ενώ το επίκεντρο στο μακιγιάζ των ματιών της ήταν τα μικροσκοπικά αστέρια που είχαν εφαρμοστεί γύρω από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και την έκαναν να μοιάζει με νεράιδα βγαλμένη από κάποιο παραμύθι.

ndp

Το «Euphoria Effect» απαιτεί η περιοχή γύρω από τα μάτια ή το άνω κινητό βλέφαρο να είναι στολισμένα με διάφορα στοιχεία, όπως οι πέρλες, τα αστέρια ώστε να δίνουν παράλληλα μια glam πινελιά σε ένα look, ενώ δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, μιας και μπορεί να υιοθετηθεί και με τη δημιουργία  ενός graphic eye look με έντονα χρώματα.