Λατρεύει τη μόδα και δεν το κρύβει. Και η καλλίγραμμη σιλουέτα της αναμφίβολα τη βοηθάει να αναδεικνύει μερικές από τις πιο λαμπερές και κομψές δημιουργίες της. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν παντρεύτηκε τον Pierre Casiraghi του Μονακό το 2015 δεν φόρεσε ένα, αλλά τέσσερα διαφορετικά νυφικά: δύο με την υπογραφή Valentino για τον πολιτικό γάμο, και δύο του οίκου Armani Privé για τη θρησκευτική τελετή στη Λίμνη Ματζιόρε της Ιταλίας.

Το «Tatler», λοιπόν, σήμερα χρήζει την Beatrice Borromeo «το πιο στιλάτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην Ευρώπη» και δύσκολα θα διαφωνούσε κάποιος. Η κόρη του Don Carlo Ferdinando, του ιταλικού αριστοκρατικού οίκου Borromeo, μάλιστα, έχει χαράξει και τη δική της επαγγελματική διαδρομή, ως δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ και ντοκιμαντερίστα, πριν από τον γάμο της με τον εγγονό της Grace Kelly.

Κόρη δύο παιδιών, 36 ετών σήμερα, δεν κρύβει την αδυναμία της για brands όπως τα Valentino, Armani Prive και Chanel, τα οποία δεν θα διστάσει να φορέσει ακόμα και σε λιγότερο επίσημες περιστάσεις.

Δες μια εντυπωσιακή εμφάνιση της Beatrice Borromeo:

Με τον σύζυγό της Pierre Casiraghi στην παρουσίαση της Alberta Ferretti Cruise 2020 Collection. Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below