Η επόμενη μέρα για την βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι δύσκολη αφού έχασε τον άνθρωπο που ήταν ο “βράχος” της. Μετά την περίοδο πένθους βέβαια θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της αφού, όπως εξήγησε στο Marie Claire o Βασίλης Κουτσαβλής, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι Τατοίου, αλλά θα δώσει κάποιες παραπάνω ευθύνες στον γιο της, πρίγκιπα Κάρολο. Σε ποιον όμως θα απευθυνθεί για ψυχολογική στήριξη;

Η ειδική στα βασιλικά θέματα και συγγραφέας, Sally Bedell Smith μιλάει στο E! News για όλα όσα επιφυλάσσει το μέλλον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας την επόμενη μέρα μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου. “Πιστεύω ότι πιο κοντά από ποτέ στον πρίγκιπα Κάρολο”, αναφέρει. “Είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους μέσα στα χρόνια αλλά νομίζω ότι βασίζεται πολύ σε εκείνον. Είναι πολύ κοντά σε όλα τα παιδιά της… ακόμα και στον πρίγκιπα Άντριου. Είναι κοντά στην πριγκίπισσα Άννα. Οπότε έχει τα παιδιά της που είναι έτοιμα και πρόθυμα να την στηρίξουν”.

“Έχει και την υπεύθυνη της γκαρνταρόμπας της, Angela Kelly, που είναι με έναν τρόπο η προσωπική της βοηθός και η έμπιστή της και έχει και τους βοηθούς της και μια σειρά από ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνη για πολλά χρόνια. Έχει ένα πολύ υποστηρικτικό σύστημα ανθρώπων γύρω της”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η συγγραφέας του Diana in Search of Herself προσθέτει ότι o δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ θα είναι επίσης κοντά της, λέγοντας, “νοιάζεται προφανώς πολύ για εκείνους”. H Sally δεν είναι ωστόσο σίγουρη για τον πρίγκιπα Harry: “Δεν ξέρουμε τι επαφή έχουν κρατήσει ή αν θα προσπαθήσει να του δώσει καθοδήγηση”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below