Στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, μαζί με τον Πρόεδρο του Κόμματος, κ. Αλέξη Τσίπρα. Οι δυο τους παρακολούθησαν τη συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, η οποία τιμά το έργο του Γιάννη Σπανού με την εμφάνιση – αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη.

Προσκαλώντας στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς τη Λιζέτα Καλημέρη, τη Μαρία Παπαγεωργίου, τον Γιάννη Παπαγεωργίου, τον Φώτη Σιώτα και τη Νεφέλη Φασούλη, η Τάνια Τσανακλίδου σκύβει με αγάπη, σεβασμό και φρέσκια ματιά στο ανεξάντλητο και πάντα ζωντανό έργο του Γιάννη Σπανού και, με τον Κώστα Νικολόπουλο να διευθύνει την ορχήστρα και να ενορχηστρώνει, στήνει μια σπάνια μουσική γιορτή προς τιμήν του.

NDP
Με τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Σβίγκου. NDP

Η Πόπη Τσαπανίδου, χαμογελαστή και ευδιάθετη έκανε μία άκρως κομψή εμφάνιση, κεντρικό κομμάτι της οποίας ήταν το κόκκινο σακάκι της. Το συνδύασε με ένα λευκό σύνολο, το οποίο ολοκλήρωσε με λευκα sneakers.

Ανάρτηση από τη βραδιά έκανε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Στο Παλλάς. Στην Τάνια που τιμά τον Γιάννη Σπανό. Στην Τάνια που τιμά το ελληνικό τραγούδι και τις ζωές μας».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below