Το θέμα των ημερών είναι η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck. To Bennifer επανέρχεται 17 χρόνια μετά για να μας αποδείξει ότι κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την πληροφορία αλλά οι θαυμαστές τους είναι ήδη ενθουσιασμένοι από τις φήμες. Έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις συναντήσεις τους ενώ είναι γνωστό ότι από το 2004 που διαλύθηκε ο αρραβώνας τους μέχρι σήμερα συνέχισαν να διατηρούν επαφές.

Τα δημοσιεύματα της επανασύνδεσης “σόκαραν” τον Alex Rodriguez που θεωρούσε ότι θα μπορέσει να τα ξαναβρεί με την JLo. Πώς όμως αντέδρασε σε αυτά η πρώην σύζυγός του Affleck και μητέρα των παιδιών του; Η ηθοποιός φαίνεται πως δεν ανησυχεί για τις φήμες. “Δεν θέλει να γίνει μέρος του τσίρκου ή να τραβήξει την προσοχή των media με κανέναν τρόπο”, αναφέρει πηγή στο E! News. “Προσπαθεί να ζήσει τη ζωή της και να μεγαλώσει τα παιδιά της και το τελευταίο που θέλει είναι να ασχοληθεί με την ερωτική ζωή του Ben. Επικεντρώνεται πάντα στα παιδιά της”.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι και εκείνη φαίνεται πως βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, John Miller.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below