Ήταν αναμφισβήτητα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της Ορκωμοσίας αλλά και μετά από αυτήν. Ο Bernie Sandres συνεχίζει να είναι ο άνθρωπος για τον οποίο μιλούν όλοι σήμερα και ο λόγος είναι η εμφάνισή του στην τελετή. Ο Γερουσιαστής από το Βέρμοντ επέλεξε να φορέσει ένα ζεστό μπουφάν και μάλλινα γάντια ενώ η απόσταση που κράτησε από τους υπόλοιπους έκαναν τα φωτογραφικά φλας να αστράψουν πάνω του. Στη συνέχεια αυτή η εικόνα έκανε τον γύρο του κόσμου με διάφορες εναλλακτικές επιλογές.

Επίσημοι λογαριασμοί στα social media έβαλαν τον συμπαθή πολιτικό στο feed τους στέλνοντας με χιούμορ το δικό τους μήνυμα, όπως έκανε το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. “Περιμένοντας τα θέατρα να ανοίξουν”, έγραψαν στη λεζάντα βάζοντας την χαρακτηριστική φωτογραφία του Bernie Sanders στο Ηρώδειο, την Επίδαυρο και στην Πειραιώς 260.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athens & Epidaurus Festival (@athensandepidaurusfestival)

Σίγουρα έχεις πετύχει κι εσύ κάποιο από τα memes του στα social media σου γιατί κυριολεκτικά τον έχουν βάλει παντού. Ακόμα και για να πουλήσουν προϊόντα αντίστοιχα με αυτά που απεικονίζονται στην φωτογραφία του: καρέκλες, γάντια και μπουφάν.

“Εμείς στο Βέρμοντ ντυνόμαστε ζεστά”, ήταν η απάντηση του Sanders στον χαμό που ακολούθησε. “Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η ωραία μόδα. Θέλουμε να νιώθουμε ζεστά”. Και μπορεί να μην τον ενδιαφέρει η μόδα αλλά εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι δημιούργησε τα τελευταία 24ωρα μια τάση. Σε αυτή τη λογική προέκυψε και η παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram η Sarah Jessica Parker. Η ιδέα που “γεννήθηκε” ήταν η αντικατάσταση της Samantha Jones στο reboot του Sex and the City.

Η άρνηση της Kim Cattrall να είναι στο And Just Like That άφησε ανοιχτή την θέση και την ευκαιρία στην πρωταγωνίστρια και παραγωγό της σειράς να αστειευτεί με την viral φωτογραφία του Bernie Sanders. “Γυρεύοντας ψύλλους στα άχυρα”, έγραψε η Sarah Jessica Parker στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι συνέχισαν το… πάρτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και η Cynthia Nixon σημειώνοντας “Όχι εγώ, εμείς” στο hashtag που επέλεξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cynthia Nixon (@cynthiaenixon)

Η Kristen Davis αρκέστηκε στο παρακάτω story.

Κι αφού κάναμε την αρχή, ας δούμε μερικά ακόμα memes που πέρασαν από το timeline μας ή ήρθαν τις τελευταίες ώρες στο inbox μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesse Jones (@jessejonescomedy)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kathy Wiedemann (@virginiamade)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Talaref (@talaref_jeu)