Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχοντας κάνει την επιλογή τους να «αποστατήσουν» από τη βασιλική οικογένεια, πλέον χαράσσουν τη δική τους ανεξάρτητη πορεία. Εγκατέλειψαν το λογαριασμό τους στο Instagram, καθότι το username περιείχε τον όρο “royal” που τους απαγόρευσε η Βασίλισσα Ελισάβετ να χρησιμοποιούν και έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ανάμεσα στο προσωπικό που αναγκάστηκαν να αποδεσμεύσουν στη Βρετανία, όπου και δε θα δραστηριοποιούνται πια μόνιμα και ούτε πρόκειται να είναι ο τόπος διαμονής τους, ήταν ο social media manager τους, David Watkins, ο άνθρωπος πίσω από το «παγωμένο» μέχρι νεωτέρας προφίλ @sussexroyal. Η επιτυχία και τα αποτελέσματα της δουλειάς του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους William και Kate, οπότε πλέον ο Watkins εργάζεται για αυτούς – τουλάχιστον όπως μαρτυρά το προφίλ του στο LinkedIn.

Αρκεί να θυμηθούμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με το πριγκιπικό ζεύγος Harry & Meghan, το @sussexroyal «έχτισε» ένα πιστό κοινό 11,3 εκατ. ακολούθων στο Instagram σε διάστημα ενός χρόνου…!