Πρόσφατα η Angelina Jolie απεύθυνε δημοσίως μια σειρά από σοβαρές κατηγορίες κατά του πρώην συζύγου της, Brad Pitt, ότι στη διάρκεια ενός καβγά τους σε πτήση με ιδιωτικό τζετ εκείνος πήγε να πνίξει ένα παιδί, τα χτύπησε και τους πέταξε αλκοόλ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι στους παραπάνω ισχυρισμούς «θα απαντήσει στο δικαστήριο». Η δικηγόρος του, Anne Kiley, υποστηρίζει ότι ο πελάτης της δέχεται «προσωπικές επιθέσεις και παρερμηνείες κάθε είδους», αλλά δεν θα μπορούσε να παραδεχτεί κάτι «που δεν έχει κάνει». Η ίδια προσθέτει: «Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις».

«Ευτυχώς, διάφορες δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά έχει προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει εναντίον του τα τελευταία έξι χρόνια πήραν τις δικές τους, ανεξάρτητες αποφάσεις»

Μια πρόσφατη κατάθεση της Jolie περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν εκείνοι και τα έξι παιδιά τους πετούσαν από τη Γαλλία στην Καλιφόρνια με ένα ιδιωτικό τζετ. «Ο Pitt έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε», αναγράφονται στο έγγραφο, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή «έχυσε μπύρα στην Jolie. Έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Παρά την πίεση, τότε, από την πλευρά της Jolie να διερευνηθεί περαιτέρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Pitt. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Πηγές κοντά στον Pitt, πάντως, αναφέρουν ότι η Jolie, με τις κατηγορίες και τις ενέργειές της κατά του πρώην συζύγου της, έχει επηρεάσει έντονα τα παιδιά τους, καταστρέφοντας τη σχέση με το πατέρα τους. Μια ανώνυμη πηγή, συγκεκριμένα, σχολιάσει ότι η ηθοποιός έχει κάνει μια «καμπάνια αποξένωσης» των παιδιών από τον Pitt.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού ξεκίνησε από την κηδεμονία των παιδιών τους (όπου ένα δικαστήριο τούς παραχώρησε συνεπιμέλεια) και συνεχίζεται για την εκμετάλλευση του οινοποιείου που είχαν αγοράσει από κοινού το 2008, το Chateau Miraval στον γαλλικό Νότο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below