Τον χειμώνα του 2020 έκαναν τον γύρο του κόσμου οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου, του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και της Νina Flohr όπου, εν μέσω πανδημίας, είχαν δώσει το «παρών» μόνο οι πατεράδες τους. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο με φόντο το χιονισμένο τοπίο του Σεν Μόριτζ στην Ελβετία. Ακολούθησε μια δεύτερη τελετή στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Στις 23 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος, όμως, ο θρησκευτικός γάμος, στη Μητρόπολη Αθηνών, στον ίδιο ναό όπου είχαν παντρευτεί και οι γονείς του γαμπρού το 1964. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου. Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα αριθμούν τους 100 και θα τηρηθούν με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Το «Πρωινό» σε ρεπορτάζ του αποκάλυψε ότι για τους προσκεκλημένους που δεν θα μπορούν να μπουν μέσα τη Μητρόπολη θα στηθεί γιγαντοοθόνη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Σταύρος Νιάρχος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Σταύρος Νιάρχος.

Το pre-wedding πάρτι θα γίνει στη Λίμνη Βουλιαγμένης, με παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και χορούς και οι γαμήλιοι εορτασμοί θα διαρκέσουν τρεις μέρες. Στον τελευταίο βασιλικό γάμο που είχε γίνει στη χώρα μας όταν ήταν ακόμα βασίλειο, ανάμεσα στον τότε βασιλιά Κωνσταντίνο και την βασίλισσα Άννα Μαρία, είχαν δώσει το «παρών» επτά βασιλείς, οκτώ βασίλισσες, 88 πρίγκιπες και πριγκίπισσες και 1.500 καλεσμένοι.

Πατέρας της Nina Flohr είναι ο Thomas Flohr, ιδιοκτήτης της VistaJet, και μητέρα της η Katharina Flohr, καλλιτεχνική διευθύντρια του πολυτελούς οίκου Faberge. Το ζευγάρι έκανε ήδη την πρώτη του έξοδο στην Αθήνα, με τη συνοδεία της οικογένειας Γλύξμπουργκ. Η νύφη φοράει ένα λευκό τουίντ φόρεμα και ο γαμπρός σκούρο μπλε κοστούμι.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες τους από την Ελλάδα:

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Πηγή: Πρώτο Θέμα
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below