Κάτι φαίνεται να αλλάζει στις σχέσεις Kate Middleton και Meghan Markle. Όπως υποστηρίζει το Us Weekly, προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους τις διαφορές του παρελθόντος, ιδιαίτερα μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που είχαν δώσει η Markle με τον πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, όπου η δούκισσα του Σάσεξ είχε αναφερθεί στο διαβόητο περιστατικό με τα φορέματα των παρανύφων στο γάμο της το 2018. «Λίγες μέρες πριν από τον γάμο [η Kate] είχε αναστατωθεί με τα φορέματα και με έκανε να κλάψω. Είχε πραγματικά πληγώσει τα συναισθήματά μου».

Η παραπάνω αποκάλυψη λέγεται πως είχε επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των γυναικών, αλλά μια πηγή από το παλάτι ισχυρίζεται πως τώρα τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα ανάμεσά τους. «Το περιστατικό με τα φορέματα των παράνυφων είχε συμβεί πριν από πάρα πολύ καιρό και φαίνεται ανούσιο να προκαλεί ακόμα θυμό. Σπατάλη ενέργειας. Έχουν δηλώσει ανακωχή».

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια πηγή, οι Markle και Middleton κάνουν προσπάθειες συμφιλίωσης και σε αυτό συνέβαλε και ο ερχομός της νεογέννητης κόρης της Markle, Lilibet. «Οι εντάσεις έχουν υποχωρήσει μεταξύ τους. Η Kate έστειλε ένα δώρο στη Meghan για το μωρό. Είναι καλύτερα μεταξύ τους και έχουν ανταλλάξει μηνύματα μετά τη γέννα της Lilibet, η οποία τούς έχει φέρει πιο κοντά. Ανυπομονούν να συναντηθούν τα ξαδέρφια μεταξύ τους».

Δες το απόσπασμα όπου η Markle αφηγείται στη Winfrey το περιστατικό με τα φορέματα:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below