Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ζουν στιγμές μεγάλης ευτυχίας, που στο παρελθόν, όταν αγωνίζονταν κατά των προβλημάτων γονιμότητας, δεν μπορούσαν ούτε να φανταστούν. Πρόσφατα υποδέχτηκαν τα δίδυμα κορίτσια τους και, ως νέοι γονείς, φωτογραφήθηκαν να παίρνουν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε φορώντας ένα T-shirt dress σε απαλό ροζ, καπέλο jockey, δυνατή τάση φέτος, και sneakers. Άλλωστε, η ταλαιπωρία του τοκετού και η καταπόνηση μιας λεχώνας επιβάλλουν άνετο και δροσερό ντύσιμο, πόσο μάλλον για μια influencer που δεν είναι η πρώτη φορά που τιμάει το casual στυλ.

Σε μια ανάρτησή της η νέα μητέρα έγραψε, κρατώντας αγκαλιά τα δίδυμα: «Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!».

Δείτε την έξοδο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη από το μαιευτήριο:

NDP

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below