Η Φαίη Σκορδά, πρέσβειρα του οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που πραγματοποιεί τις μεγαλύτερες ευχές παιδιών με σοβαρές και χρόνιες ασθένειες, παρουσίασε τη «Βραδιά του Ευχαριστώ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η παρουσιάστρια επέλεξε για την περίσταση να φορέσει ένα κομψό μίντι φόρεμα, off-shoulder, σε διαχρονικό στυλ που κολακεύει ιδιαίτερα τη μέση και το μπούστο. Τη διαφορά ωστόσο έκανε το μοτίβο του, ένας φόρος τιμής στο παραδοσιακό σεμεδάκι και στην κληρονομιά της ελληνικής χειροτεχνίας. Τον εντυπωσιακό χαρακτήρα του συμπλήρωσαν, διακριτικά, αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα: clutch bag και ψηλοτάκουνες γόβες.

Για την εκδήλωση

Η «Βραδιά του Ευχαριστώ» είναι μία ετήσια εκδήλωση – θεσμός για τον οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Είναι ο απολογισμός των ευχών του προηγούμενου έτους – υπό φυσιολογικές συνθήκες – και η έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του προς εθελοντές, δωρητές, εκπρόσωπους εταιρειών, φίλους και υποστηρικτές. Η προηγούμενη «Βραδιά του Ευχαριστώ» είχε λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2020, λίγες ημέρες πριν το τρομακτικό – τότε – lockdown.

Έκτοτε, σύμφωνα με στοιχεία του οργανισμού, ο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος εκπλήρωσε περισσότερες από 500 ευχές παιδιών. «Η αέναη προσπάθεια απέδωσε για ακόμα μία φορά και παραμείναμε κοντά στα παιδιά μας, που μας είχαν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Φροντίσαμε να υιοθετήσουμε νέες τεχνικές επικοινωνίας και εκπλήρωσης των ευχών, και έτσι τα καταφέραμε! Μα σε αυτή μας την προσπάθεια δεν ήμασταν μόνοι μας».

Δείτε το νέο λουκ της Φαίης Σκορδά:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below