Η Νίκη Λυμπεράκη βάφτισε τον γιο, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Αλέξανδρο Χατζόπουλο, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως. Νονά, η φίλη της και επίσης δημοσιογράφος Έφη Αλεβίζου. Και το όνομα του παιδιού, Πάνος Μάξιμος.

Η μαμά επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα, αλλά με ποδόγυρο που φτάνει σχεδόν μέχρι το γόνατο, όπου πρωταγωνιστεί το εντυπωσιακό ντεσέν, ένα bold floral σε λευκό-μπλε. Τα παπούτσια, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, είναι σε nude απόχρωση και συμπληρώνουν διακριτικά το λουκ.

Η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη μίλησε πρόσφατα στο «Πάμε Δανάη» για το προσωπικό της ταξίδι στη μητρότητα, που ξεκίνησε με δυσκολίες: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο. Επομένως, σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδιά μου», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω».

«Όταν ήρθε το παιδί, δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω. Ήταν μία τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί».

Δείτε τη Νίκη Λυμπεράκη και την πόζα της με τη νονά, Έφη Αλεβίζου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below