Η φωτογράφιση για αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία είναι κυριολεκτικά οικογενειακή υπόθεση. Η Demi Moore πόζαρε μαζί με τις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah Willis, φορώντας μαγιό Andie Swim, σε κάποιες από τις φωτογραφίες στο ίδιο χρώμα, για το brand στο οποίο η 58χρονη ηθοποιός έχει επενδύσει από το 2017.

Στις εικόνες μάλιστα όπου ποζάρουν όλες μαζί, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος ποια είναι η μαμά και ποιες οι κόρες.

«Ήταν σημαντικό για μένα να συμμετάσχουν και οι κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και άλλοι να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες στη ζωή τους ώστε να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις και να αξιοποιούν κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν» δήλωσε για τη 32χρονη Rumer, την 29χρονη Scout και την 27χρονη Tallulah Willis.

Μάλιστα, για να γίνει η όλη εμπειρία ακόμα πιο ζεστή και οικεία, η φωτογράφιση έγινε στον κήπο του σπιτιού της φωτογράφου, Cass Birds.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα καμπάνια μας με την Demi Moore, που μας υποστηρίζει εδώ και χρόνια, και τις κόρες της, Rumer, Scout και Tallulah: Η Demi συνεργάστηκε μαζί μας για να γιορτάσουμε το καλοκαίρι του μαζί, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε» σχολίασε το brand σε σχετική ανάρτηση.

Δες τις αναρτήσεις της νέας καμπάνιας με την Demi Moore και τις κόρες της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andie (@andieswim)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below