Ο John Travolta έχει περάσει μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή του. Αφού έχασε το γιο του, Jetty, σε ηλικία 16 ετών από ένα ατύχημα στην μπανιέρα στη διάρκεια επιληπτικής κρίσης –πρόσφατα μάλιστα του αφιέρωσε μια ανάρτηση με αφορμή την ημερομηνία που θα γιόρταζε τα 30α γενέθλιά του- έμελλε να χάσει και την πολυαγαπημένη σύζυγό του, Kelly Preston, από καρκίνο του μαστού σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Πρόσφατα, ωστόσο, η οικογένειά του απέκτησε ένα νέο, τετράποδο μέλος, που έκανε την καθημερινότητά της πιο όμορφη: ένα κουταβάκι, τη Mac-N-Cheese από τη φιλοζωική οργάνωση Paw Works, την οποία μάλιστα η Jamie Lee Curtis είχε ανεβάσει στη σκηνή των Όσκαρ θέλοντας να προωθήσει την υιοθεσία της, προσελκύοντας έτσι την προσοχή του John Travolta, ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον να της προσφέρει ένα σταθερό σπίτι γεμάτο αγάπη.

Η Mac-N-Cheese φαίνεται λοιπόν ότι αγάπησε ιδιαίτερα τη νέα της οικογένεια, καθώς σε ένα καινούριο βίντεο του ηθοποιού στο Instagram, με πασχαλινές ευχές, η σκυλίτσα γλείφει το γιο του στο πρόσωπο. Είναι ίσως το πιο ευτυχισμένο στιγμιότυπο της οικογένειας που έχουμε δει μετά το θάνατο της Preston.

Δείτε το νέο βίντεο του John Travolta:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below