Τον γνωρίζουμε κυρίως στο ρόλο του αστυνομικού που αποφασίζει να αναλάβει τη φροντίδα της «Eleven» στη σούπερ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix «Stranger Things». Όμως ο David Harbour φαίνεται πως είναι εξίσου τρυφερός και συναισθηματικός και στην πραγματική του ζωή, σύμφωνα με τα όσα έχει πει σε συνεντεύξεις για τη σχέση του με τη Lily Allen και τις δύο κόρες της, την 8χρονη Marnie Rose και την 9χρονη Ethel Mary, που η 36χρονη τραγουδίστρια απέκτησε με τον πρώην της, Sam Cooper.

Ο David Harbour σε νέα συνέντευξή του είπε ότι η τηλεόραση και μετά η οικογένεια ήταν αυτές που τον βοήθησαν να αλλάξει ζωή, καθώς το παρελθόν του ήταν βυθισμένο στις καταχρήσεις. «Αγαπούσα την ελευθερία, την ανεξαρτησία μου και η σειρά μού άνοιξε την καρδιά με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς ήταν ότι άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο ευάλωτη ήταν η ύπαρξή μου χωρίς μια οικογένεια».

«Άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο ευάλωτη ήταν η ύπαρξή μου χωρίς μια οικογένεια»

Η «ωρίμανση» του χαρακτήρα του, έτσι ώστε να εξελιχθεί σε πατέρα, ήταν ουσιαστικά αυτό που επιζητούσε και το δικό του υποσυνείδητο. «Όπως κι εκείνος έτσι κι εγώ είχα μια βαθιά ανάγκη για οικογένεια, αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει». Σε αυτό τον βοήθησε, φυσικά, και η σχέση του με την Allen και τις κόρες της. Αρραβωνιάστηκαν ακριβώς πριν από την πανδημία αλλά δεν αποφάσιζαν τον γάμο, μέχρι που έγινε μάρτυρας μιας συζήτησης ανάμεσα στις κόρες της Allen, στη διάρκεια μιας ποδηλατάδας τους.

Μια κρίσιμη ποδηλατάδα

«Η μικρή έκανε ποδήλατο και φώναζε, David, dad, David, dad, γιατί την μπέρδευε το αρχικό γράμμα. Και τότε η μεγαλύτερη νευρίασε, κάτι που καταλαβαίνω» θυμάται ο Harbour, προσθέτοντας: «Της είπε: Δεν είναι ο μπαμπάς μας! Και τότε η μικρότερη είπε: Και τι είναι τότε; Είναι σαν μπαμπάς μας. Η άλλη της είπε: Όχι, δεν είναι, είναι ο θετός μας μπαμπάς. Τι είναι; Της είπε η μικρή. Και η μεγάλη απάντησε: Είναι απλά κάποιος στη ζωή μας!». Τότε, ο ηθοποιός αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα: «Σκέφτηκα, πρέπει να παντρευτώ αυτή τη γυναίκα».

Το έκανε, σε μια απλή τελετή στο Λας Βέγκας, παρουσία των κοριτσιών, και φαίνεται ότι δεν το έχει μετανιώσει – κάθε άλλο, μιλάει με λατρεία για τη σύζυγό του: «Παντρεύτηκα μια όμορφη, εκπληκτική γυναίκα. Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποια με τόσο βαθιά καλοσύνη όσο αυτή. Ποτέ δεν έχω νιώσει να νοιάζεται κάποιος τόσο για εμένα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below