Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον θέλουν το φετινό καλοκαίρι να βρίσκεται στην Αντίπαρο.

Στο νησί που την ομορφιά του έχει ζηλέψει ο Tom Hanks και περνά τα τελευταία του καλοκαίρια, ο “θείος Λεό” δημιούργησε το νέο του εστιατόριο. Μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου του Master Chef ο αγαπημένος σεφ έφυγε για τις Κυκλάδες για τα εγκαίνια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το νέο του επαγγελματικό βήμα έχει αγαπηθεί τόσο από τους νησιώτες όσο και από τους επισκέπτες της Αντιπάρου.

View this post on Instagram

… Ναι έλα… Τι εννοείς δεν έχω φουσκωτό?κι αυτό πίσω ποιανού είναι?? Τέλος πάντων… Πούλα κάμποσες από τις μετοχές με τα τσιμέντα… Τι εννοείς δεν έχω μετοχές??? "ντρρριιιννν"(ξυπνητήρι) εντάξει, σηκώνομαι… Να είμαστε όλοι καλά..! Καλή σεζόν σε όλους μας.! @samano_restaurant @_petros_stef @toul.creates @kourosvillageantiparos @antiparosrentaboat.gr #antiparos#summer2020#cometomegianatinvreisnaglentisoumetogetherkaiianamnisiapotingreecethasoumeineigiaforever

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν τους αφήνει βέβαια παραπονεμένους αφού φροντίζει να υπάρχουν μουσικές εκπλήξεις στο μαγαζί. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για τη μουσική ενώ το διάστημα της καραντίνας βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει το δικό του διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό με το όνομα Samano Radio -εμπνευσμένο από το όνομα του νέου του εστιατορίου.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτόν τον κυκλαδίτικο προορισμό αφού πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Αμοργό. Εκεί συνάντησε μια από τις αγαπημένους του καλλιτέχνιδες, την Ματούλα Ζαμάνη. Τη συνάντησή τους στο νησί αποκάλυψε η ίδια μέσα από το instagram της.

Η τραγουδίστρια άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει συνεργασία. Ίσως μετά τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τη Ρένα Μόρφη οι επισκέπτες του εστιατορίου να απολαύσουν το φαγητό τους με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια της Ματούλας Ζαμάνη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below