Μόλις γύρισε από ένα αξέχαστο raoatrip και η διάθεσή της είναι ανεβασμένη. Η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφτηκε πρόσφατα το χωριό Παύλιανη. “Είναι ένας θησαυρός που βρίσκεται δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα στους πρόποδες της Οίτης, με απίστευτη φυσική ομορφιά και δυο μαγικές διαδρομές μέσα από το δάσος, τα έλατα, τα ποτάμια, τα ρυάκια, τα ρέματα, τους καταρράκτες και τα πλατάνια που οδηγούν στις κορυφές του βουνού, στο θρόνο του Δια καθώς και στα πυρά του Ηρακλέους” έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους προτείνοντας το μέρος σε όσους θέλουν να κάνουν εκδρομή.

“Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αλλάζει η ψυχολογία μου όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση, πως έτσι απλά αδειάζει το μυαλό απ’ όλα και πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σε μία χώρα που έχει τόσες μα τόσες πολλές επιλογές” σημείωσε. Για εκείνη είναι μια καλή περίοδος για μικρές αποδράσεις αφού φέτος δεν κάνει θέατρο αλλά έχει μόνο τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις με το Ρουκ Ζουν στον ANT1. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια γεμίζει το χρόνο της όμως και με θεατρικές εξόδους.

Το βράδυ της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θέατρο Πορεία όπου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα του έργου “Δόξα Κοινή”. Η Ζέτα έκανε μια διαχρονική επιλογή για την εμφάνισή της με black and white κομμάτια που είναι από τα αγαπημένα της. Για την θεατρική της έξοδο προτίμησε λευκό ζιβάγκο με μαύρη πλεκτή φούστα με ασύμμετρο ποδόγυρο, μαύρα μποτάκια και μαύρο γούνινο παλτό. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια ασπρόμαυρη τσάντα φάκελο και κόκκινο κραγιόν.

Με την Κατερίνα Πολέμη.

Με τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Αργύρη Πανταζάρα.