Στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της Lady Diana, βασικός αφηγητής των γεγονότων της ζωής της είναι ο μικρότερος αδερφός της Charles Spencer.

O αδερφός της Diana μιλά για τα παιδικά χρόνια της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας του λαού, για το γάμο της με τον Κάρολο και για την καθημερινή πίεση που δεχόταν η ίδια από τα media.

Η Diana και ο τότε σύντροφός της Dodi Fayed σκοτώθηκαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τράκαρε στην προσπάθειά του να αποφύγει τους παπαράτσι οι οποίοι το καταδίωκαν στους δρόμους του Παρισιού στις 31 Αυγούστου 1997.

Λονδίνο 6 Σεπτεμβρίου 1997 Τα μέλη της οικογένειας της Πριγκίπισσας Diana τη συνοδεύουν με τα πόδια στην κηδεία της: Πρίγκιπας Φίλιππος Δούκας του Εδιμβούργου,Πρίγκιπας William, Charles Spencer, Πρίγκιπας Harry και Πρίγκιπας Κάρολος Photo /Getty Images

Το ανθρωποκυνηγητό του Τύπου στη Lady Di ήταν ανεξέλεγκτο από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε ότι θα γίνει σύζυγος του Καρόλου μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής της.

Ο αδερφός της λοιπόν που θεώρησε ότι το συγκεκριμένο “κυνήγι” των φωτογράφων ήταν μοιραίο για τη ζωή της και στον επικήδειο λόγο που έβγαλε στο Westminster Abbey,  συνέδεσε τη Diana Spencer με τη θεά της ελληνικής μυθολογίας Άρτεμις, η οποία ήταν θεά του κυνηγιού. ( Diana στα ελληνικά σημαίνει Άρτεμις ).

Είπε λοιπόν ότι η Diana είχε το όνομα της ελληνίδας θεάς προστάτιδας του κυνηγιού και τελικά σκοτώθηκε από αυτό το οποίο θεωρητικά προστάτευε: Το κυνήγι.