Ένα χρόνο πριν από την επίσημη απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο άσος του NBA έκανε διακοπές στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του. Το καλοκαίρι του 2014 ο Kobe Bryant επισκέφτηκε τη Μύκονο μαζί με την ξανθιά τότε σύζυγό του Vanessa και τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους, Natalia Diamante και Gianna Maria Onore – οι άλλες δύο ήρθαν στον κόσμο αργότερα. Η οικογένεια πέρασε ξεχωριστές στιγμές στο νησί των Ανέμων και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κάποιες από τις βόλτες τους.

Η αδυναμία του μπασκετμπολίστα στην Gianna, μαζί με την οποία βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο που τους στοίχισε τη ζωή, ήταν εμφανής. Άλλωστε είχε δείξε από μικρή ότι λατρεύει το μπάσκετ με τον ίδιο τρόπο που το λάτρευε κι εκείνος. Μεγαλώνοντας κι έχοντας αποκτήσει την σπίθα και την αναποφασιστικότητα του πολλοί πίστευαν ότι θα γίνει ένα αστέρι του αθλήματος.

Ο Kobe Bryant κουβαλά στους ώμους του την μικρή Gigi.

Ο Kobe Bryant, δίπλα στη σύζυγό του, φωτογραφίζει τις κόρες του.

Ο Kobe και η Vanessa Bryant ανάμεσα στις κόρες τους, Natalia Diamante και Gianna Maria Onore.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που ο Kobe Bryant επισκεπτόταν τη χώρα μας. Τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε έρθει στην Αθήνα με αφορμή το αθλητικό γεγονός House of Hoops.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency