Απο ό,τι φαίνεται υπάρχει ένας πολύ σοβαρότερος λόγος για τον Brad Pitt ώστε να λείπει από την τελετή απονομής των βραβείων BAFTA και δεν έχει να κάνει με τα «ανειλημμένα επαγγελματικά καθήκοντα» που συνήθως επικαλούνται οι διάσημοι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο λόγος που τον έκανε τελευταία στιγμή να μην παραλάβει αυτοπροσώπως το βραβείο του φέρεται να είναι σαφέστατα πολύ πιο σοβαρός για τον 57χρονο ηθοποιό, τουλάχιστον σε σχέση με το πώς έχει ιεραρχήσει ο ίδιος τα πράγματα στη ζωή του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Πηγή της Sun υποστηρίζει πως ο Pitt δεν ταξίδεψε για το Λονδίνο γιατί «ο γιος του Maddox του έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουν και ακύρωσε τα πάντα για να είναι εκεί». Οπότε αυτά είναι οι περίφημες «οικογενειακές υποχρεώσεις», τις οποίες πρόβαλε ως δικαιολογία για την απουσία του.

Ο 18χρονος Maddox είναι γνωστό ότι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του ύστερα από μία φιλονικία που είχε ο Pitt με την Angelina Jplie κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης της οικογένειας το 2016.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η πατρότητα για τον Pitt είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του και θα έκανε τα πάντα για να φτιάξει τη μεταξύ τους σχέση. «Ο Maddox λείπει στο πανεπιστήμιο, οπότε όταν ο Brad Pitt έμαθε ότι επρόκειτο να επιστρέψει για λίγο και ότι θα μπορούσαν να κάνουν μία συζήτηση, ακύρωσε το ταξίδι στη Βρετανία», επισημαίνει η εφημερίδα.

Πάντως, κατά το US Weekly, μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Pitt δεν προσπάθησε να δει τον Maddox. «Δεν υπήρξε επικοινωνία μεταξύ τους. Ελπίζει πάντως πως μόλις μεγαλώσει λίγο παραπάνω ο γιος του, θα ξαναέρθουν οι δυο τους κοντά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below