Η Meghan Markle επέστρεψε στη Βρετανία, λίγο καιρό μετά το Megxit, για να συνοδεύσει τον πρίγκιπα Harry σε κάποια από τα βασιλικά του καθήκοντα. Αυτός που δεν ταξίδεψε μαζί τους είναι ο μικρός Archie που πλέον 10 μηνών. Ωστόσο, η μαμά του φρόντισε να μάθουμε όλα τα νεότερα για εκείνον.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε σχολείο της Βρετανίας, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η δούκισσα του Σάσεξ  αποκάλυψε σε μία από τους παρευρισκόμενες ότι ο Archie έχει αρχίσει σιγά σιγά να κάνει τα πρώτα του βήματα. Εμείς είχαμε μείνει, δύο μήνες πριν, στο ότι είχε αρχίσει να μπουσουλάει και ότι είχε βγάλει τα δύο πρώτα του δόντια.

Δεν είναι όμως το μόνο update που έκανε η Megkan Markle για το γιο της. “Μιλούσε για το πώς ο Archie έχει αλλάξει τη ζωή της και πόσο σημαντική είναι η μητρότητα” ανέφερε μαθητής του σχολείου. Η ευτυχισμένη μαμά είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο Archie είναι σε όλα.

Η απόφασή της να μην ταξιδέψει μαζί της ο μικρός στη Βρετανία είναι κάτι που φαίνεται να απογοήτευσε τη βασίλισσα Ελισάβετ που θα ήθελε να δει τον δισέγγονό της. “Η βασίλισσα θα ήθελε να έχει σχέση με τον Archie αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί… Ο χειρότερος φόβος της βασίλισσας είναι ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον Archie. Προσπαθεί να είναι όμως αισιόδοξη με την κατάσταση” αναφέρει πηγή στο Us Weekly.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως επισκεφθεί σύντομα την 93χρονη πρόγιαγιά του. Η τελευταία φορά που εμείς είδαμε τον Archie ήταν στην πρώτη του βόλτα στον Καναδά μαζί με τη μαμά του μετά την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below