Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν υποφέρει, κατά καιρούς, από το stalking. Σε αυτούς φαίνεται πως προστέθηκε και ο Pierce Brosnan, ο οποίος μάλιστα ζήτησε από δικαστήριο του Λος Άντζελες να εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μιας γυναίκας που έχει γίνει εφιάλτης για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Όπως ανέφερε ο 69χρονος ηθοποιός και θρυλικός σε ρόλο «Τζέιμς Μποντ», πρόκειται για μια 55χρονη που τον παρακολουθεί, μέσα από το αυτοκίνητό της, παρκαρισμένη έξω από το σπίτι τους: «Κάνει stalking σε εμένα και την οικογένειά μου», σχολίασε, αναφερόμενος στη σύζυγό του, Keely Shaye Smith, και στους γιους τους, τον 25χρονο Dylan και τον 21χρονο Paris.

Όπως ανέφερε ο 69χρονος ηθοποιός και θρυλικός σε ρόλο «Τζέιμς Μποντ», πρόκειται για μια 55χρονη που τον παρακολουθεί, μέσα από το αυτοκίνητό της, παρκαρισμένη έξω από το σπίτι τους

«Αρχικά αναζητούσε τον Dick Van Dyke (έχει και ένα τατουάζ του στο χέρι της), αλλά όταν ανακάλυψε εμένα και την οικογένειά μου, εγκαταστάθηκε μπροστά από το σπίτι μας. Μου έδωσε δύο παράξενα σημειώματα, λέγοντας ότι χρειαζόταν 1.500 δολάρια για να αλλάξει λάστιχα, και ένα πορτρέτο μου που είχε ζωγραφίσει».

Το δικαστήριο ανταποκρίθηκε στο αίτημά του, εκδίδοντας ασφαλιστικά μέτρα και ενημερώνοντας την κατηγορούμενη ότι δεν δύναται να έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό ή την οικογένειά του, άμεσα ή έμμεσα, ή να τον «παρενοχλήσει» και πως υποχρεούται να παραμείνει σε απόσταση από το σπίτι του και την οικογένειά του.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below