Μαύρη πέτρα από ό,τι φαίνεται έχουν ρίξει πίσω τους ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Όπως μεταδίδει το MailOnline.com, τον περασμένο Ιανουάριο το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε σε 15 άτομα από το προσωπικό τους στο γραφείο τους στο παλάτι του Buckingham ότι δε θα χρειαστεί περαιτέρω τις υπηρεσίες τους.

«Δεδομένου του ότι αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν, ένα γραφείο στο παλάτι του Buckingham δεν είναι πια αναγκαίο για αυτούς. […] Ενόσω οι λεπτομέρειες ακόμη δεν έχουν διευθετηθεί και παρότι καταβάλλονται προσπάθειες για την απορρόφηση προσωπικού στο παλάτι, δυστυχώς θα υπάρξουν κάποιες απολύσεις», είχε αποκαλύψει σχετικά μία πηγή.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι εν λόγω απολύσεις σόκαραν τους εργαζομένους, εκ των οποίων αρκετοί ήταν πιστοί στο ζευγάρι επί χρόνια και μάλιστα είχαν «χρεωθεί» μέρος της επιτυχίας του ταξιδιού του στην Αφρική.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν μία πολύ μικρή ομάδα, μικρότερη των 15 ατόμων. Είναι πολύ πιστή σε αυτούς, κατανοούν και σέβονται την απόφαση που πήραν. Τα μέλη της έχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται. Τώρα είναι απασχολημένοι βοηθώντας τους να “χτίσουν” το μέλλον τους», συμπλήρωσε η πηγή.