Υπάρχουν οι αστέρες του Hollywood που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους θαυμαστές τους, υπάρχουν όμως κι εκείνοι, που δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές από την καθημερινότητά τους με το κοινό τους και να «τσαλακωθούν».

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει το διάσημο ζεύγος Blake Lively και Ryan Reynolds. Οι δύο ηθοποιοί είναι σχεδόν πάντοτε πολύ χαμογελαστοί μπροστά στο φωτογραφικό φακό και χρησιμοποιούν τα social media ενεργά τόσο για να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για τα επαγγελματικά τους βήματα, όσο και για να αποκαλύψουν πτυχές της ιδιωτικής τους ζωής. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αναρτήσεις που κάνουν έχουν μια γερή δόση χιούμορ, που αποδεικνύει πόσο cool είναι.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Κάτι τέτοιο συνέβη με αφορμή το πρόσφατο post του Ryan Reynolds, που αφορά στα δέκα χρόνια από το Buried.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο feed του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο ηθοποιός έγραψε:

«Πριν τον Deadpool ήμουν ηθοποιός. Ένα από τα αγαπημένα μου projects ήταν η ταινία Buried και πλέον θα την βρείτε στο Hulu! 10 χρόνια μετά και κρατάει γερά, παρότι δεν έχουμε κάποια επιθετική τοποθέτηση προϊόντος».

Διαβάζοντας αυτό, η αγαπημένη του Blake Lively έσπευσε να κάνει το εξής σχόλιο:

«Νομίζω πως αυτό με κατέστησε έγκυο».

Ο διάσημος ηθοποιός δεν άργησε να απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού:

«Θα λείπω από το γραφείο από τις 22 Ιουλίου για την μέση του για πάντα και πάντα. Αν χρειάζεστε βοήθεια κατά την απουσία μου, επικοινωνήστε με κάποιον, οποιοδήποτε, αλλιώς θα σας απαντήσω όσο το δυνατό πιο σύντομα, για την μη πιθανή επιστροφή μου, ευχαριστώ».

Το τρολάρισμα ειδικά στα social media είναι κάτι που λατρεύει το δημοφιλές ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες. Εκτός από τους ίδιους όμως, το λατρεύουν και οι θαυμαστές τους!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below