Το Διαφάνι έχει γίνει το αγαπημένο μας θέμα συζήτησης αφού η σειρά Άγριες Μέλισσες είναι μία από τις καλύτερες που παίζουν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Η αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν οι πρωταγωνιστές της είναι μεγάλη και κάθε Πέμπτη, που ολοκληρώνονται τα επεισόδια της εβδομάδας, αναρωτιόμαστε τι θα γίνει μετά. Θα αρραβωνιαστεί τελικά η Ασημίνα τον Νικηφόρο. Θα υποκύψει η Ελένη στον Λάμπρο; Θα αλλάξει στάση ο Δούκας;

Πολλές από αυτές τις απαντήσεις θα τις βρούμε στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται. Οι εξελίξεις θα αλλάξουν τις ισορροπίες των πρωταγωνιστών μας και θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και πάλι στις οθόνες.

Η Ελένη θα αντισταθεί σε ΑΚΟΜΑ μία ερωτική εξομολόγηση του Λάμπρου λέγοντάς του να μην παρατήσει τη γυναίκα του. Αυτό όμως γρήγορα αλλάζει και οι παλιοί αγαπημένοι κάνουν το παράτολμο βήμα. Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη. Ο ίδιος αποφασίζει να να πάει ένα βήμα παρακάτω τη φιλική σχέση που έχει με την Βιολέτα

Ο Νέστορας βρίσκει κάτι ύποπτο στο σπίτι του Κυπραίου. Πρόκειται για ένα σκουλαρίκι της Μυρσίνης. Μαζί με την Ανέτ  αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου.

Ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού και θα αποκαλύψει μια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τελικά τη συγκατάθεσή της στον Νικηφόρο και την Ασημίνα και οι επίσημοι αρραβώνες του ζευγαριού είναι πλέον γεγονός μόνο που λείπει από αυτούς η Ελένη. Την ίδια ώρα, οι αρμοδιότητες που μοιράζει ο Δούκας στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή πάνω στη δουλειά, θα προκαλέσουν την οργή του Κωνσταντή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below