Αν και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά το περασμένο Σάββατο (11 Ιουνίου), ο Ορφέας Αυγουστίδης παραμένει στην Αθήνα και συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τον γάμο και τη βάφτιση του γιου του, στην avant premiere της ταινίας Lightyear στην οποία έχει δανείσει τη φωνή του στον ήρωα της ταινίας, Buzz Lightyear.

Φορώντας ένα σύνολο σε γήινες αποχρώσεις πόζαρε και χαμογέλασε στους φωτογράφους που βρέθηκαν στον Φλοίσβο για την πρεμιέρα της ταινίας.. Ο ίδιος είχε γράψει στα social media πριν από λίγες ημέρες για τη συμμετοχή του:

«Μια από τις πιο απρόσμενα όμορφες εμπειρίες που είχα τελευταία ήταν η γνωριμία μου με αυτόν εδώ τον τύπο, τον Μπαζ Λάιτγιαρ! Μικρός θυμάμαι πάντα να βλέπω “παιδικά” και σε πολλά από αυτά να αναγνωρίζω την φωνή του πατέρα μου. Με συγκινεί βαθειά που η ζωή τα φέρνει έτσι και το παιδάκι μας, ο γιος μας θα αναγνωρίσει και αυτός τη φωνή του δικού του μπαμπά σε αυτή την υπέροχη ταινία και στο πρόσωπο του αγαπημένου μας Μπαζ».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μια περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας και η ιστορία προέλευσης του Μπαζ Λάιτγιαρ, του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι, το “Lightyear” ακολουθεί τον θρυλικό Αστροφύλακα αφού έχει περιπλανηθεί σε έναν εχθρικό πλανήτη 4,2 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη μαζί με τον διοικητή του και το πλήρωμά τους . Καθώς ο Μπαζ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι μέσα από το χώρο και τον χρόνο, τον συνοδεύουν μια ομάδα φιλόδοξων νεοσύλλεκτων και η γοητευτική γάτα-ρομπότ, η Σοξ. Περιπλέκει τα πράγματα και απειλεί την αποστολή η άφιξη του Ζορκ, μια επιβλητική παρουσία με έναν στρατό από αδίστακτα ρομπότ και μια μυστηριώδη ατζέντα.

Σκηνοθεσία: Angus MacLane

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below