Μια ακόμη φήμη έρχεται να προστεθεί στα όσα ήδη λέγονται για τις “κακές σχέσεις” που έχουν εδώ και αρκετό καιρό οι δυο γιοι του Πρίγκιπα Καρόλου, William και Harry.

Mάλιστα λέγεται ότι ο William και η Κate καθυστερούν τις διακοπές τους στο Balmoral Castle ώστε να αποφύγουν να συναντηθούν με τον Harry και τη Meghan.

Τι ήταν όμως πάλι αυτό που έριξε αυτή τη φορά λάδι στη φωτιά; Μια δήλωση που έκανε ο Harry στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Βρετανική Vogue, όπου δήλωσε ότι ‘για χάρη του περιβάλλοντος’ θα κάνει μαζί με τη Meghan το πολύ δυο παιδιά, την ίδια στιγμή που ο αδερφός του με την Kate έχουν ήδη τρία.

Αυτή η δήλωση εξόργισε τον William ο οποίος καθυστερεί την επίσκεψή του στο Balmoral Castle της Σκωτίας όπου βρίσκεται η γιαγιά του Ελισάβετ μαζί με τον παππού του Φίλιππο έτσι ώστε να φύγουν πρώτα από εκεί ο αδερφός του Harry με τη Meghan.

Τέλος, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν έναν ακόμη λόγο να θυμώνουν με του Sussex σύμφωνα με τη The Daily Mail: H Μeghan έκανε εξώφυλλο στη Vogue, κάτι που πριν μερικά χρόνια είχε κάνει και η Kate.