Η φημολογούμενη επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είναι η είδηση των ημερών στον κόσμο της showbiz.

Οι φωτογραφίες που τους θέλουν στο ίδιο αυτοκίνητο να επιστρέφουν από διήμερη εξόρμησή τους φιγουράρουν στα μεγαλύτερα sites και περιοδικά του χώρου, ενώ διαρκώς γράφονται αφιερώματα στη σχέση που οι δυο τους είχαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τον λόγο που χώρισαν, αλλά και γιατί είναι ξανά μαζί.

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την σύντροφό του, αλλά και της pop-star από τον αρραβωνιαστικό της αν η «επάνοδος» των Bennifer ισχύει θα δώσει πολύ χαρά στους fans τους (τα σχόλια στους λογαριασμούς Instagram, αλλά και κάτω από αντίστοιχα θέματα αυτό δείχνουν) και στους φίλους τους. Δεν φαίνεται να ισχύει, βέβαια, το ίδιο για τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας (διαβάστε εδώ την αντίδρασή του) ή την πρώην σύζυγο του ηθοποιού (διαβάστε εδώ το σχόλιο από το περιβάλλον της).

Οι αντιδράσεις των celebrities

Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε πώς αντέδρασαν μερικοί από τους πιο γνωστούς αστέρες του Hollywood στο άκουσμα της είδησης για τη σχέση Jennifer και Ben.

«Ελπίζω να είναι αλήθεια. Θα ήταν φανταστικό», είπε ο κολλητός του Ben, Matt Damon σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Τι απίστευτα νέα;» σχολίασε για το θέμα η ηθοποιός Jennifer Lawrence, η οποία σε podcast που συμμετείχε και έμαθε την είδηση δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Η αντίδρασή της, μάλιστα, έγινε viral.

Η Sharon Stone ξαφνιάστηκε και αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με τον Alex Rodriguez (τον πρώην σύντροφο της JLo). «Ε, ναι. Τι στο καλό A-Rod».

H Whoopi Goldberg, από την άλλη, μάλλον αδιαφόρησε για την είδηση, όταν την ανακοίνωσαν σε εκπομπή που ήταν καλεσμένη, αφού όπως είπε «Θα ξεκουράσω λίγο τα μάτια μου, όσο μιλάς γι’ αυτό».

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μήπως αυτό είναι προμήνυμα για το Gigli 2; (σ.σ ταινία που το φημολογούμενο ζευγάρι είχε παίξει μαζί)», είπε ο κωμικός ηθοποιός Chris Rock.

H ηθοποιός Michelle Collins, επισήμανε το πόσο καλά δείχνει ο Ben Affleck δίπλα στην τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες τους μέσα σε αυτοκίνητο. «Ουάου. Ο Ben Affleck είναι με την Jennifer Lopez εδώ και δύο εβδομάδες και έγινε πάλι πολύ σέξι».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below