Το σπίτι του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει νέους ενοίκους.

«Το Frogmore Cottage είναι η ιδιωτική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex και οποιεσδήποτε συμφωνίες ή διακανονισμού είναι δικό τους ζήτημα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος τύπου του παλατιού του Buckingham στο People, εξηγώντας ότι αυτό δε σημαίνει πως δεν παραμένει υπό την ιδιοκτησία τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το περιοδικό People λοιπόν, επιβεβαίωσε πως η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank μετακόμισαν στην κατοικία τους με τους Harry και Meghan να είναι χαρούμενοι για το ότι η πρώτη τους ξαδέρφη πλέον μένει εκεί. Μάλιστα, περιμένει το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με τη Sun πάντως, η μετακόμιση έγινε κρυφά, μέσα στη νύχτα. Τα φορτηγά αφαίρεσαν τα προσωπικά πράγματα του Harry και της Meghan και η κίνηση αυτή «μεταφράζεται» από κάποιους ως οριστική απόφαση του ζευγαριού να μην επιστρέψει ποτέ στη Βρετανία.

Η Πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της μέχρι πρότινος έμεναν στο Ivy Cottage του παλατιού Kensington στο Λονδίνο. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Οκτώβριο του 2018.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below