Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύονται και ζουν ένα σύγχρονο παραμύθι με τη Μέγκαν να σπάει το πρωτόκολλο με την ευκολία που η Γελένα Ισιμπάγεβα περνούσε  τον πήχη στο άλμα επί κοντό. Η ιστορία τους όσο corny και cheesy είναι για μας που δεν έχουμε γαλάζιους υποτόνους στο αίμα μας  φαντάζει άκρως ενδιαφέρουσα, αφού ετοιμάζεται να γίνει και ταινία. Όταν έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη στο BBC τον περασμένο Νοέμβριο, με αφορμή την ανακοίνωση των αρραβώνων τους ο δημοσιογράφος τους ρώτησε πως γνωρίστηκαν. Η Μαρκλ απάντησε γνωρίστηκαν σε κοινές παρέες, χωρίς ωστόσο να πει ποιος έκανε αυτό το επιτυχημένο match.

Ο Βρετανικός τύπος υποστήριζε πως το προξενιό το έκανε ο Markus Anderson, αλλά γρήγορα αυτό το lead στην υπόθεση κατέρρευσε. Η Misha Nonoo, μια σχεδιάστρια μόδας και στενή φίλη της Μαρκλ γνωστή προξενήτρα στους κύκλους της. Η Nonoo είναι παντρεμένη με έναν τον στενό φίλο του πρίγκιπα Alexander Gilkes.

Σύμφωνα με το E! News έχει να προσθέσει την εξής πληροφορία στο ρεπορτάζ: Μια άλλη καλή φίλη της Μέγκαν, η Jessica Murloney παίζει να τους γνώρισε, προσθέτοντας στη λίστα με τις προξενήτρες και την Violet von Westnholz, η οποία είναι παιδική φίλη του Χάρι, αφού ο πατέρας της με τον πρίγκιπα Κάρολο είναι καλοί φίλοι και μάλιστα η μικρότερη αδερφή της Victoria, είχε μια περιπετειούλα με τον άτακτο κοκκινομάλλη, γαλαζοαίματο.

Το Ε! αναφέρει μια πληροφορία που ειλικρινά μας έκανε να κοιτάζουμε την οθόνη με απορία. Ο Χάρι δεν μπορούσε να βρει κορίτσι και είχε κάνει λογαριασμό στο Tinder γιατί ήθελε να γνωρίσει ένα κανονικό κορίτσι. Μάλιστα στους κοντινούς του φίλους είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι πραγματικά δύσκολο να βρει την κατάλληλη.

Τελικά η von Westnholz έκανε την επαφή. Το E! είπε και ελάλησε «Η Μαρκλ ήταν αρκετά δημοφιλής στο Λονδίνο σε κάποια φάση» Η Violet ήξερε πως ο πρίγκιπας έψαχνε το σωστό κορίτσι και όταν του είπε «έχω το κατάλληλο κορίτσι για σένα»