Η Rosario Dawson παραδέχθηκε ότι είναι bisexual άσχετα αν σύμφωνα με τη δήλωσή της δεν έχει κάνει σχέση με άτομο του ίδιου φύλου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Bustle, η διάσημη ηθοποιός θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες για το σεξουαλικό προσανατολισμό της που είχαν ξεκινήσει το 2018. Οι συζητήσεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είχαν προκληθεί μετά από μία ανάρτησή της στο Instagram για την εορτασμό του Pride.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🙏🏽👏🏽✊🏽💥🔥💋🤗♥️💙🧡💚💛💜❤️ I will not be ashamed. this is just who I am. and who I was meant to be. No mistakes. so right here I stand. I’m out on my own two feet. no you will not tear me down. no my heart will not be bound. sing it loud. sing it loud. I’m proud. I’m proud. #Repost @oranicuhh ・・・ happy pride month! sending love to my fellow lgbtq+ homies. keep being strong in the face of adversity. loud & proud. 🌈🤟🏾 here’s a lil throwbyke to last year. ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rosariodawson (@rosariodawson) στις


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι το παραπάνω post ήταν το «come out» της. Ωστόσο, κατά τα λεγόμενά της δεν επέλεξε να μιλήσει δημοσίως για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, δεν ήταν τότε η μεγάλη στιγμή. «Δεν ήταν, όμως, αυτό. Δηλαδή, δεν είναι λάθος, αλλά δεν έκανα τότε come out. Εννοώ ότι το κάνω τώρα!», ανέφερε και πρόσθεσε αμέσως: «Δεν είχα ποτέ σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, κι έτσι δεν το αισθάνθηκα ποτέ ως αυθεντικό κάλεσμα». Από το 2018 στο μεταξύ, είναι σε σχέση με το Δημοκρατικό Γερουσιαστή Cory Booker.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Get you a Valentine that looks at you like this-even if that means grabbing a mirror…! Wishing everyone the greatest love today and always. #OneBillionRising #VDay @VDayorg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rosariodawson (@rosariodawson) στις

Θυμίζουμε ότι η Dawson πέρα από την καριέρα της στην υποκριτική, είναι γνωστή ακτιβίστρια αναφορικά με την ενδοοικογενειακή βία και αυτήν κατά των γυναικών, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, την ανέχεια κλπ.