Γεμάτο υπονοούμενα λένε πως είναι το νέο τραγούδι της Shakira, όσοι παρακολουθούν στενά την υπόθεση διαζυγίου Shakira – Gerard Pique.

Μετά το κομμάτι Monotonia που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, η τραγουδίστρια βάζει στο στόχαστρο τον πρώην σύντροφό της μέσα από τους στίχους της. Μάλιστα, τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης τη δικαιολογούν, λέγοντας πως είναι λογικό να θυμώνει και να θέλει να ξεσπάσει, αφού οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως κάνουν λόγο για 50 απιστίες του ποδοσφαιριστή.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» ακούγεται να λέει στο νέο της τραγούδι με τίτλο “Bzrp Music Sessions 53”.

Η 45χρονη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Bizarrap στο ολοκαίνουριο κομμάτι, το οποίο κυκλοφόρησε στα ισπανικά την περασμένη Τετάρτη.

Στη συνέχεια το τραγούδι κάνει λόγο για τα οικονομικά του ζευγαριού, αφού η Shakira κατηγορεί εμμέσως τον πρώην σύντροφο της, ότι την άφησε με χρέη. Υπενθυμίζεται ότι η Shakira κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Οι αρχές κάνουν λόγο για απόκρυψη εισοδημάτων ύψους 14,5εκ. Ευρώ.

«Νόμιζες θα με πληγώσεις μα με έκανες πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια. Δεν κρατάω άσχημα συναισθήματα, μωρό μου, σου εύχομαι τα καλύτερα με το υποκατάστατό μου», αναφέρει στη συνέχεια πριν κάνει εμφανή υπαινιγμό και για την νέα σύντροφο του Pique, την 22χρονη Clara Chia. «Αξίζω όσο δύο 22χρονες. Αντάλλαξες μία Φεράρι με ένα Τουίνγκο. Αντάλλαξες ένα Ρόλεξ με ένα Κάζιο».

Ακούστε το νέο κομμάτι:

Shakira και Gerard Pique έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Shasha. Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως άφησε για λίγο πίσω την καριέρα της, ώστε να μείνει στην Ισπανία με τον σύντροφο και τα παιδιά της. Πράγμα που, όπως έχει πει, δεν μετανιώνει καθώς της έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσει στενή σχέση με τους γιους της. To ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μέσα στο 2022.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below