Μια δήλωση που μάλλον μας εξέπληξε έκανε η Sharon Stone σε πρόσφατη συνέντευξή της στο zoomer.com, αναφορικά με την Meryl Streep, το Hollywood και τις γυναίκες ηθοποιούς.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με την Meryl Streep και το γεγονός πως επιτέλους κατάφερε να συνεργαστεί μαζί της (οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν στην ταινία “The Laundromat” το 2019), είπε: «Μου αρέσει ο τρόπος που το λες αυτό, ότι επιτέλους μου δόθηκε η ευκαιρία. Δεν είπες, ‘Η Meryl είχε επιτέλους την ευκαιρία να δουλέψει με τη Sharon Stone’. Ή ότι μας δόθηκε επιτέλους η ευκαιρία να συνεργαστούμε» και συνέχισε:

«Η επιχείρηση έχει στηθεί ώστε όλες να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl, επειδή μόνο η Meryl μπορεί να είναι η καλή. Και όλες πρέπει να ανταγωνιζόμαστε τη Meryl. Πιστεύω πως η Meryl είναι μία απίστευτη γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν κι άλλες εξίσου ταλαντούχες με τη Meryl Streep. Ολόκληρη η αγιοποίηση της Meryl Streep είναι κομμάτι αυτού που το Hollywood κάνει στις γυναίκες. Είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε η μία γυναίκα να ζηλεύει την άλλη».

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε ονομαστικά σε καταξιωμένες συναδέλφους της κατέληξε λέγοντας πως υποδύεται καλύτερα τους ρόλους των κακών από την Meryl.

«Είμαι πολύ καλύτερη ‘κακιά’ από τη Meryl. Και είμαι σίγουρη πως θα το έλεγε κι εκείνη. Η Meryl δε θα ήταν καλή στο Βασικό Ένστικτο ή το Casino. Μας έμαθαν ότι δε χωράμε όλοι στο ίδιο τραπέζι. Από τη στιγμή που κάποιος θα γίνει ο εκλεκτός, κανείς άλλος δεν έχει θέση εκεί».

Οι χρήστες των social media αντέδρασαν άμεσα, άλλοι επικροτώντας και άλλοι κατακρίνοντας τις δηλώσεις της 63χρονης ηθοποιού.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below