Σε σοκ βρέθηκαν οι ακόλουθοι της Sharon Stone στο Twitter όταν διάβασαν την ανάρτησή της για τον όγκο που ανακάλυψε και χρειάστηκε να τον αφαιρέσει.

Η ηθοποιός έκανε ένα Tweet, μέσω του οποίου έδινε λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της, η οποία περιελάμβανε μία λανθασμένη διάγνωση και μια αχρείαστη επέμβαση. Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτά, μίλησε για τη σημασία της δεύτερης γνώμης από έναν γιατρό.

«Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να χειροτερεύει διαρκώς ζήτησα δεύτερη γνώμη: Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί», έγραψε αρχικά και στη συνέχισε στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. «Απευθύνομαι στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!».

«Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά», κατέληξε και έκλεισε το μήνυμά της με ένα emoji δυνατού χεριού.

Οι ακόλουθοί της αντέδρασαν στην ανάρτηση και το μήνυμά της με ευχές για τα καλύτερα. «Τι μπέρδεμα. Καλή δύναμη, όμορφη Sharon. Σε αγαπάμε», έγραψε ένας με έναν ακόμη να συμπληρώνει: «Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και για την παρότρυνση να παίρνουμε δεύτερη γνώμη. Θα μπορούσε πραγματικά να σώσει ζωές. Είσαι πάντα τόσο ειλικρινής και συμπονετική».

Η Sharon Stone, όμως, δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Σε συνέχεια του Tweet της μοιράστηκε τα στοιχεία μίας έρευνας που διαπίστωσε πως οι γυναίκες είναι πολύ πιθανότερο να πέσουν «θύματα» λανθασμένων διαγνώσεων και τις παρότρυνε να διαβάσουν το άρθρο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below