Μια μαμά όπως όλες οι άλλες είναι και η Σία Κοσιώνη, η οποία αγαπά πολύ τον γιο της και προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Αρκετές φορές την έχουμε εντοπίσει να παίζει ανέμελα μαζί του, ενώ δεν είναι λίγες και οι στιγμές που μοιράζεται η ίδια στα social media, προσέχοντας πάντα πόσα στοιχεία για τη ζωή της αποκαλύπτει.

Η πιο πρόσφατη έγινε περίπου πριν από μία εβδομάδα, όταν και μάθαμε ότι ο γιος της την επισκέφθηκε στον χώρο της δουλειάς της και μάλιστα έγινε ο υπεύθυνος στο control room του δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τον μικρό Δήμο Μπακογιάννη. Οι δυο τους μετανικούνταν με ένα ηλεκτρικό πατίνι – έναν άκρως βολικό και οικολογικό τρόπο μετακίνησης για μικρές αποστάσεις- και έμοιαζαν ιδιαίτερα ήρεμοι.

NDP
NDP
NDP

Η δημοσιογράφος προτίμησε ένα άνετο σύνολο στις αποχρώσεις του μαύρου, το οποίο αποτελούνταν από ένα παντελόνι σε υφή δέρματος, μαύρο πουλόβερ και πανωφόρι με καφέ λεπτομέρειες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βόλτας τους, ο Δήμος καθόταν ήσυχος στο μπροστινό μέρος του πατινιού, ενώ η Σία Κοσιώνη δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα γυαλιά ηλίου της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below