Στο Ηρώδειο παρέα με τον σύζυγό της Νίκο Τσάκο βρέθηκε η Σίλια Κριθαριώτη. Το ζευγάρι που μετρά πάνω από 20 χρόνια κοινού βίου, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ και στα social media οι αναρτήσεις για τη σχέση τους δεν είναι πολύ συχνές.

Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ και τον Παναγιώτη. Οι δυο τους παρακολούθησαν την μουσική παράσταση του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, «Μεγάλες Ώρες». Πρόκειται για μια μουσική τριλογία όπου ο συνθέτης καταθέτει τη γνώση του από τη βυζαντινή και δυτική μουσική, από το δικό του πρίσμα. Στη σκηνή ανέβηκαν ο Δημήτρης Μπάσης, η Γλυκερία, η Ελεάννα Βαρελά και ο Αμερικανός μουσικός και ηθοποιός  Jonathan Jackson μαζί με 100 χορωδούς από τρεις διαφορετικές χορωδίες.

Σίλια Κριθαρτιώτη και Νίκος Τσάκος απήλαυσαν την παράσταση, όπως όλοι όσοι βρέθηκαν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού το βράδυ της Τετάρτης, 29 Σεπτεβρίου.

NDP

Για την παρουσία της στην εκδήλωση η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, επέλεξε ένα φόρεμα σε μίντι μήκος, λευκό γιακά και κουμπιά στο πάνω μέρος. Το συνδύασε με ελαφρύ μακιγιάζ και δερμάτινες μπότες. Ολοκλήρωσε το look με μία δερμάτινη τσάντα.

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below