Τα μοναδικά τατουάζ στην πατούσα – που έγιναν διάσημα από vintage κούκλες Barbie στη δεκαετία του 1960 – βρίσκονται αυτή τη στιγμή παντού στο Instagram. Η συγκεκριμένη τάση προτείνει στους tattoo lovers να “χτυπήσουν” τατουάζ στο κάτω μέρος των ποδιών τους, συνήθως κατά μήκος της καμάρας στο διάστημα μεταξύ της φτέρνας και δαχτύλων. Σε πολλές περιπτώσεις, τείνουν να ακολουθούν την ίδια μορφή “Made in.”, που εμφανίζεται στις Barbie, αν και πολλοί άνθρωποι έχουν πάει τη δημιουργικότητά τους παρακάτω κάνοντας λουλούδια, χαμογελαστά πρόσωπα και λέξεις ή φράσεις σε εισαγωγικά.

Ενώ η άνοδος της δημοτικότητας των sole tattoos εμφανίστηκε πρόσφατα, αρκετοί διάσημοι έχουν αγαπήσει αυτή την τάση εδώ και χρόνια. Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με κάποιους που τα τίμησαν.

Meadow Walker

Τον Μάρτιο του 2021, η κόρη του Paul Walker, Meadow έκανε το πρώτο της tattoo με τα αρχικά της καλύτερης της φίλη, Valentina Ruby.

Billie Eilish

Το 2019, η Billie Eilish έκανε το πρώτο της τατουάζ. Το σχέδιο της επιλογής της; Ένα αυτόγραφο από τον γνωστό tattoo artist JonBoy στο αριστερό της πόδι.

Cara Delevingne

Το 2014, η Delevingne χτύπησε τη λέξη «bacon» στο πέλμα του ποδιού της. Εξήγησε το νόημα πίσω από αυτό, δύο χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Tonight Show. “Ο,τιδήποτε έχει σχέση με το μπέικον είναι καλό, σωστά;” ρώτησε τον οικοδεσπότη Jimmy Fallon, ρητορικά, προτού αστειευτεί υπονοώντας ότι θα μπορούσε επίσης να το έκανε για να τιμήσει την ιστορική φιγούρα Francis Bacon. Το μοντέλο έχει επίσης τατουάζ “Made in England” στο άλλο της πόδι.

Margot Robbie

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής στο The Tonight Show τον Φεβρουάριο, η Margot Robbie αποκάλυψε ότι, παρά την πολύ μικρή εμπειρία της, αγόρασε ένα πιστόλι για τατουάζ από το eBay και χτύπησε τη λέξη ” skwad ” στο αριστερό της πόδι. Έχει επίσης ένα τατουάζ με χαμόγελο στο μεγάλο της δάχτυλό.

Miley Cyrus

Το 2013, η Miley Cyrus γιόρτασε το εξώφυλλο της στο περιοδικό Rolling Stone χτυπώντας το όνομά του στα πέλματά της.

Kaia Gerber

Μιλώντας για την Cara Delevingne, το μοντέλο χτύπησε επίσης ένα τατουάζ μαζί με τη στενή φίλη της, Kaia Gerber. Τον Αύγουστο αποκαλύφθηκε ότι και οι δύο έχουν τη λέξη “solemate” – λογοπαίγνιο από το sole και το soulmate – στα πόδια τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below